Cautare

1791 de rezultate pentru "serhan maim proces" (3.46 secunde)
• Pe toate palierele de cheltuieli sociale s-au inceput verificari Sper sa se termine acest proces in sase, opt luni.
Iar apoi sa incepem un proces de durata, de a "repara" ce s-a facut rau in acesti ani. Doar astfel putem avea sansa unui nou inceput.
Sper, sper ca pana la sfarsitul anului guvernul, in toate ministerele si in toate structurile sale, sa duca la indeplinire acest proces de reducere a numarului de salariati prin selectie:
E un proces de corectare a legilor, de verificare a celor care primesc corect sau incorect aceste ajutoare sociale. Radu Moraru:
Inca suntem credibili pe piata si in plin proces de credibilizare. Iar perspectiva anului 2011 este una de redresare, o redresare economica insotita de una sociala.
De cate ori ati fost sanctionat, prin proces-verbal de contraventie, pentru schimb ilegal de valuta sau pentru trafic de tigari de politisti de frontiera sau de politisti de combatere a criminalitatii economico-financiare in localitatile Nadlac, Turnu, Pecica sau Arad?
Speram ca aceasta formulare va incepe un proces, in urma caruia se va schimba in mod substantial abordarea problemei minoritatilor“, a conchis reprezentantul UCM.
Premierul a afirmat ca restructurarea guvernamentala nu constituie in prezent o prioritate, detalii asupra acestui proces urmand sa fie prezentate pe masura ce “proiectul“ va evolua.
Parlamentarul a mai spus ca Eyal Arad a inaintat o scrisoare instantelor de judecata engleze, pentru a se deschide unui proces la Londra, deoarece israelianul nu are incredere in Justitia romana.
Dar am fost de acord si nu mai comentez acum decizia asta, suntem in proces de alegeri. M-a surprins afirmatia ca unii dintr-o parte ar fi sustinuti de nu stiu ce televiziuni sau de media - asta este incredibil!
Bine, imi veti spune ca e un volum imens de date, dar faptul ca unele dintre persoanele care au fost martore la acest "proces"
Bine, imi veti spune ca e un volum imens de date, dar faptul ca unele dintre persoanele care au fost martore la acest "proces"
S-ar mai putea adauga existenta unui alea judiciar obiectivat in toate sistemele de drept ori a unei erori judiciare datorate chiar partilor din proces, care, potrivit proiectului de revizuire a Constitutiei, ar fi imputabile tot judecatorului.
"Eu nu am candidat niciodata pentru ca eu sunt inca in proces cu IPJ, dar sigur voi candida la alte functii precum cea de loctiitor.
Am proces pe rol sa-mi recastig pensia de parlamentar. Asa, trebuie sa ma chivernisesc cu ce am. La tara e mica gospodarie, plus cateva hectare pe care le-am arendat.
"In ultimul proces verbal incheiat intre sindicat si administratia CFR, se mentioneaza ca in eventualitatea in care partile isi manifesta disponibilitatea de a discuta, negocierile vor reincepe.
Mai este ceva, si anume ca acesti ministri pe care guvernul Ungureanu i-a avut, si aici ma refer nu doar la partea asigurata de PDL, ci si la ministrii UDMR sau la domnul Diaconescu, sau la domnul Catalin Predoiu, pentru a carui activitate ii sunt dator in continuare cu recunostinta, acesti oameni au reprezentat cu adevarat un guvern coeziv si care nu a trecut - desi criticile s-au succedat din toate partile - niciodata printr-un proces continuu de remaniere, cum se intampla astazi.
- ceream oameni care sa indeplineasca anumite calitati si indeparterea din Guvern a oricarui ministru care se afla intr-un proces aflat pe rol - premierul a uitat sa spuna ca nominalizarea a facut-o dansul, ca domnul Fenechiu a primit un vot si ca eu nu am posibilitatea legala sa resping un ministru.
In ceea ce priveste procesele celor doi consilieri PSD, Florin Pislaru si Florin Popa, cu prefectura Galati, lucrurile nu s-au finalizat, iar pierderea unui proces de catre unul dintre reprezentantii PSD ar duce la innoirea consilierilor social democrati.
Acest obiectiv a fost deja atins, in 2012 am avut 2,8% si perspectiva e sub 3% in acest an • Fluctuatia cursului de schimb trebuie mentinuta intre plus minus 15%, obiectivul e atins • Ultimul criteriu - inflatia, care conforma calculelor ar trebui sa fie 2,8% • Cred ca nici din acest punct de vedere romania nu e foarte departe • As spune ca un efort conjugat al guvernului si al BNR ar putea sa faca ultimele doua criterii neindeplinite usor de atins • Romania s-a angajat consecvent in toate acordurile care erau destinate initial doar Zonei Euro • Romania e parte a pactului euro+, a noii uniuni bancare si a ratificat tratatul fiscal • Am dorit sa evitam o eventuala decuplare de la zona euro • Chiar daca am indeplini toate criteriile de la Maasstricht, chiar daca suntem parte a acordurilor, succesul din zona euro nu poate fi garantata • Am vazut tari care au intrat cu criteriile indeplinite si dupa un an au intrat in recesiune si ulterior in criza • Principalul motiv - lipsa de performanta a economiilor • Apreciez ca inainte de aintra in euro avem obligatia sa aduccem companiile de stat la un nivel de competitivitate acceptabil • Indeplinirea cu buna credinta si serioazitate a obligatiilor din acordul cu FMI-UE e esentiala • Introducerea managementului privat, privatizarea companiilor cu pierderi sunt esentiale inainte de aderarea la euro • Guvernul s-a angajat intr-un proces amplu de modernizare a companiilor de stat • In aceste conditii, apelul meu catre guvern e depolitizarea managementului, privatizarea companiilor, cresterea competitivitatii inainte de a intra in euro • Asta nu inseamna ca putem intarzia prea mult.
google-analytics.com